Friends

Saturday, 23 June 2012

white dress

Hello! How are you?
I had a hard time so I had little to neglect my blog.
This is a walk and coffee with a friend.

Здраво! Како сте?
Имав напоред период па не можев да обврнам внимание на блогот.
Сега се надевам ќе имам повеќе време.
Ова е од една прошетка со другарка и кафе во Њу Ејџ.