Friends

Sunday, 3 November 2013

Midi dress

Hello!
I love burgundy and midi length. This is my favorite dress.

Миди должината моментално е голем хит. Без разлика дали станува збор за класично, тесно здолниште или пак широк модел.
Мене ми се допаѓа и во двете варијанти, но сепак широката има предност.
Овој пат борд фустан со црни детали. Ви се допаѓа?
Ви посакувам убав почеток на неделата =)