It's autumn time


Здраво!


Skopje Casual и My: Time деновиве организираа блогерски предизвик. Целта на предизвикот е ние блогерките да покажаме како ќе го вметнеме во нашите комбинации часовникот од Fossil.
Напреварот официјално почнува од понеделник 16.11. и ќе трае до 21.11.
Правилата за гласање ќе можете подетално да ги најдете на страната на Skopje Casual.


Имајте убав ден!

Можете да гласате на следниов линк: Блогерски предизвик!

Благодарам! :)


Comments