AURA bronzer

Здраво!

Одамна сакав да го пробам овој бронзер од Aura, па на мојата среќа и немаше крај кога го добив. Иако избегнувам производи кои му даваат сјај на лицето, за овој брознер бев прилично љубопитна.  За цена од 430 денари добивате 25 грама производ, кој би требало да го потрошите 18 месеци по отварањето. Искрено не верувам дека некој би го потрошил за толку кратко време, јас го користам веќе неколку месеци и изгледа ко недопрен.

 Амбалажата е пластична со фин квалитет, во бронзена боја. 

 На капакот напишани се името на фирмата како и името на производот. 

На долниот дел го има составот на производот, производителот, но конкретен рок на траење не најдов. 

Мене многу ми се допаѓа сјајот кој го дава, не е нападен, не  е премногу сјаен. За жал ќе можете на фотографиите подоле да забележите дека нерамнините на лицето ги истакнува, но тоа го прави секој производ кој има ваква структура и намена. Многу малку производ е потребен, само благо поминете со четката на производот. 
Производов е дел од мојата секојдневна рутина со месеци. Бојата одлично прилега на мојот тен, не само летово туку мислам дека ќе го користам преку цела година.

Оцена 10/10.

Дали го користите бронзеров?

Comments

  1. Прекрасен е бронзерот, и јас го користам и има чиста 10ка и од мене :)

    http://corleonka.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Predobra recenzija, da nemav tolku mnogu brozneri rado bi go probala odlicno izgleda na tebe :)

    ReplyDelete

Post a Comment