About me

Hi!

My name is Marina. I`m from Skopje and I have 25 years. I`m styding literature but fashion is my passion.


Здраво!

Иако повеќето ме знаат како Марама, моето име е Марина. Зошто Марама? Сосема случајно! Марами речиси и да немав до минатата година, па морав да го оправадам ников и купив неколку. :D
Имам 25 години и при крај сум со студии (барем се надевам).
Трагач по ефтини продавнички и колекционер на чевли.My e -mail:hristovskamarina@hotmail.com

Comments