Friends

Friday, 8 May 2015

INSTAGRAM #1

Instagram e една од социјалните мрежи на која поминувам најмногу време. Следам различни профили, не само мода и шминка, туку и храна, ентериер. Првото утринско кафе го пијам со мајка ми разгледувајќи на инстаграм. 
Доколку не сте го погледнале мојот профил кликнете ТУКА :)

Денес се одлучив за пост во кој ќе ви ги покажам моите фотографии од изминатава недела.

Дали вие користите инстаграм? 

1 comment:

  1. Oh, these all look wonderful!
    Follow you on GFC and Google+
    Follow me back !

    beautybeybi.blogspot.com.tr

    ReplyDelete