Friends

Sunday, 22 July 2012

New shoes

Секогаш велам повеќе не купувам, а речиси секое излегување и шетање по продавници носам дома нова кутија. Почнав и на продавачките да им велам да не ми ги даваат кутиите затоа што дома немам место каде да ги чувам.
Овие чевли ги земав последниве месец, два.


                                                                  600 ден/ 10 euro

                                                                  1200 ден/ 20 euro

                                                                     700 ден/ 12 euro

                                                                 150 ден/ 2,5 euro