Friends

Sunday, 22 April 2012

new bag

Hi! How are you?

I bought new purse and i love it.
This is my outfit. Hope you like it.

Викендов помина убаво. Вчера се фотографирав за табло, па затоа немам многу детали на себе.
Чантата знам дека многу не оди, но многу сакав да ја носам и да ја разбијам монотонијата од црно-бело.

Имајте убава вечер =)
Tuesday, 10 April 2012

white blazer

Great day! Coffee and walk with my friend. This is my outfit.
Have a nice day! =)

Долго време ја немам видено мојата најдобра другарка.  Денес иако времево беше променливо одлучив да излезам и да поминам убаво време со неа. Одлично си поминав, а и таа е одличен фотограф. Па еве некои фотографии.