Friends

Friday, 30 March 2012

new, new, new

Hi! How are you?
This is my new stuff. Two dresses and shirt.
Have a nice weekend =)

Здраво! Како сте? Јас сум болна, затоа и поретко ставам комбинации, па се надевам простено ми е =) Деновиве бев во Пренди, најверојатно сите веќе сте слушнале за продавнициве. Се кај нив е по 200 денари, кога носат нова роба има преубави работи, но искрено почесто се ужасни. Треба буквално да се копа нив алиштата за да се пронајде нешто убаво. Треба и да се пробаат работите затоа што бројот најчесто не е ист со оној што го носите, на закачалка изгледа поинаку него на вас.
Па еве што одбрав јас.
Имајте убав викенд =)
Monday, 26 March 2012

beautiful day

Hi! Beautiful day! This is my outfit for today =)

Преубав ден! Кафе, прошетка и неколку фотографии. Се надевам имавте и вие убав ден =)Friday, 23 March 2012

bye, bye boots

Hi! This is the last outfit with my favorite boots, for this season. I hope you like it.

Конечно ги избришав и ги складирав чизмите во кутии и во плакар. Последна комбинација за оваа сезона со чизми. Ги постирав нив пред неколку месеци, но не ги испочитував со целосна комбинација хаха па еве ги сега.
Имајте убав викенд =)

Wednesday, 21 March 2012

Red top

New outfit for today.
I hope you have a nice day.

Убав ден, мала прошетка со сестра ми. Случајно го видов графитов и морав да направам една фотографија.
За жал веќе е топло за чизми, па ќе морам да им кажам чао до есен.

Monday, 19 March 2012

Sunny day

Beautiful, sunny day and coffee with a friend.

Убав, сончев ден. Жално е да не се искористи. Договорив кафе со другарка и направивме по некоја слика.
Се надевам го искористивте и вие денот.

My friend