Friends

Sunday, 23 October 2011

blue shorts

Ја пронајдов комбинацијава во компјутер, а сум заборавила да ја ставам тогаш кога сум се сликала.
Комбинација од едно вечерно излегување со омилените чевли и ланче.

Tuesday, 18 October 2011

wedding outfit

Викендов една од моите другарки правеше свадба. Долго време се мислев што да облечам затоа што сезонава не е за сандали, за летен фустан, ниту пак за чизми и долги ракави. Фустанов го имам одамна, го имам носено еднаш или два пати. Се двоумев дали да одам на проверена комбинација црно со сребрено или да избегнам од веќе видено. Сепак на крај се одлучив за комбинација со розеви чевли и накит.
Свадбата беше убава. Имаше секакви комбинации- летни, зимски, чизми , сандали...