Friends

Saturday, 10 December 2011

Ring watch

This is my ring watch and I love it.
Have a nice day =)

Ваков прстен-часовник барав со месеци и конечно го најдов - дома =) Знаев дека мајка ми има, но не можев да го најдам. Си реков во понеделник ќе одам да побарам низ градов и случајно го пронајдов. Се надевам ви се допаѓа и на вас. Јас сум воодушевена.

Имајте убав викенд =)
Friday, 2 December 2011

Favorite products for the month


Hello everyone!

I am sorry for being gone for so long, but I am kind of sick lately, and I don't want to take pictures like that. To be honest, it's cold and I don't go out very often.

Anyway, let me show you my favorite products of the month!Here they are - Avon body cream, Manhattan nail polish, and a 24 Hour Lipstick, from a company, Eliza, which I have recently discovered.


Здраво!
Жалам што ме нема долго време, но болна сум, а не би да се сликам така. Но, искрено и одамна не сум излегла, страв ми  е од ладното.
Денес сакам да ви ги покажам омилените производи за овој месец. 
Тоа се: крема за тело од Авон, лак за нокти на Менхетен и кармин кој трае 24 часа  од до сега за мене непозната фирма Елиза.

1.Skin so soft-Avon body cream

It has a nice smell, it is easily absorbed, and the skin is very soft afterwards. I don't remember the actual price, but i absolutely recommend it! I would definitely buy it again.

Има пријатен мирис, брзо се впива во кожата и ја прави мека и нежна. Не помнам која беше цената и дали ја има повторно во каталозите , но ја препорачувам, аи јас пак би си ја нарачала.