Friends

Tuesday, 12 July 2011

11.07.2011

hi :)
After a lot of thinking, I've decided to make my own blog. Now, I am proud to present my first combination here, an outfit I wore today. 

Здраво :)
По долго двоумење одлучив да направам свој блог, па би било одлично кога би стартувала со денешниот аутфит.


The flats and the purse are my creation. I love making unique things out of ordinary stuff. I promise, in some other post, I'll explain how they are done. 
Балетанките и чантата се мое дело. Сакам да преправам работи по мој вкус. Во некој нареден пост ќе објаснам како ги направив, па се надевам дека и на вам ќе ви послужат како инспирација.
These are the accessories I wore. Notice the ring, it's kind of my personal favourite and I wear it everytime I go out. It can be combined with almost everything. 
Ова  е накитот кој го носев, прстенот стана една од работите без кои речиси не излегувам. Сакам да го комбинирам во секоја комбинација.

I hope that you liked this post.
Се надевам дека ќе ви се допадне овој пост.

1 comment: